Tres propostes amb accent santcugatenc, al Festival de Cinema de Sitges


  • Comparteix:

Imatge promocional de 'Summer Camp' / Foto: Summer Camp

Imatge promocional de 'Summer Camp' / Foto: Summer Camp

El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya comença avui a Sitges amb tres propostes amb accent santcugatenc. Són la projecció de la pel·lícula 'Summer Camp' i les presentacions del 'teaser' de 'Framed' i del llibre de relats 'FantAsia', de l'editorial santcugatenca Edicions Xandri.

'Summer Camp'
La pel·lícula 'Summer Camp', que s'estrena aquest divendres, s'ha enregistrat a Can Monmany, a Valldoreix, i competirà a la secció oficial fantàstica. Es projectarà a tres quarts de nou del vespre a l'espai Tramuntana del certamen i es podrà tornar a veure aquest dissabte, a tres quarts de set, a l'espai Auditori.

La pel·lícula està dirigida per l'italià Alberto Marini i explica la història de quatre joves que s'apunten com a monitors d'un campament d'estiu. La nit prèvia a l'arribada dels nens, els monitors comencen a atacar-se entre ells sense motiu aparent.



Edicions Xandri
Edicions Xandri presentarà el llibre 'FantAsia' aquest diumenge a dos quarts de vuit a l'Espai FNAC. L'obra és un recull de cinc relats ambientats a Àsia i està escrit per Enrique Garcelán, Oriol Estrada, Eduard Terrades Vicens, Mike Hostench i Joan Ramon Armadàs. La trobada també acollirà la presentació de les novetats de CineAsia.

'Framed'
El cineasta santcugatenc Marc Carreté és el productor de l'òpera prima de Marc Martínez Jordán, 'Framed'. L'equip ja ha arrencat la producció i avançarà el contingut a la secció 'Coming Soon' del Festival de Sitges. El rodatge del 'teaser' va tenir lloc a diversos emplaçaments de Sant Cugat, entre ells el Teatre-Auditori. El rodatge començarà al març i també tindrà la ciutat com un dels escenaris destacats.

El guió de 'Framed' està basat en una idea original de Martínez Jordán, que desenvoluparà Jaume Cuspinera, tutor de guió dels projectes finals de carrera de l'Escac.



Enguany la iniciativa arriba a la 48a edició i presentarà grans produccions, com 'Maggie', amb Arnold Schwarzenegger, i 'Life', on Robert Pattinson dóna vida a James Dean. També hi tindran cabuda treballs d'autor i independents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.