Set pintors de Sant Cugat participen a l'exposició benèfica de Sant Joan de Déu


  • Comparteix:

Un detall del cartell de l'exposició

Un detall del cartell de l'exposició

L'Obra Social Sant Joan de Déu i la Fundació Gaspar de Portolà organitzen la 43a edició d'Art Solidari, una exposició benèfica amb un centenar d'obres donades per diversos autors a favor de les persones més desfavorides. Els pintors Sergi Barnils, Martín Carral, Carmen Anzano, Solà Arguimbau, Maria Dolors Andreu, Miquel Pellicer i Maria Roldán Valiente són els artistes santcugatencs que s'han sumat a la iniciativa. L'exposició Art Solidari s'inaugurarà dimecres de la setmana vinent a l'espai Campos Elíseos i les obres es podran veure també a l'Hospital Sant Joan de Déu entre diumenge de la setmana que ve i el 8 de gener de 2016.

Per segon any consecutiu, la Fundació Gaspar de Portolà se suma a la mostra amb una cinquantena de quadres de la iniciativa Empresaris amb art, amb la qual diversos empresaris amb inquietuds artístiques donen les seves creacions amb l'objectiu de recaptar fons per a l'entitat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.