Cugat.cat sorteja entrades per veure 'Scrooge' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

'Scrooge' ha passat ja pel Teatre-Auditori

'Scrooge' ha passat ja pel Teatre-Auditori

Cugat.cat sorteja 10 entrades per anar a l'espectacle 'Scrooge, fem un musical per Nadal' que interpretarà el Cor Infantil Sant Cugat (CISC) amb alumnes de l'institut Leonardo, l'escola Els Saltells i l'institut de Jaume Mimó de Cerdanyola. Els usuaris hauran d'accedir a través del web especial del grup de comunicació multimèdia i respondre correctament la pregunta formulada. Es faran dos sortejos, de cinc entrades cadascun, aquest divendres i el vinent. L'actuació serà al Teatre-Auditori el 17 de desembre a les set del vespre.

'Scrooge, fem un musical per Nadal' és la versió musical del conegut conte nadalenc de Charles Dickens que ha estat revisada per incloure les escoles i els centres de secundària. Amb el Cor Infantil Sant Cugat com a cor base, els alumnes formaran part activa de l'espectacle i de la seva elaboració, amb el suport del cor i del seu equip de professors.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.