El Carnaval deixa xifres rècord de participació i la voluntat de seguir creixent


  • Comparteix:

El Ball de Gitanes ha aplegat 264 balladors

El Ball de Gitanes ha aplegat 264 balladors

El Carnaval de Sant Cugat continua creixent. L'alliberament d'activitats el vespre de dissabte ha fomentat enguany l'increment de la participació, que ha registrat rècords al Ball de Gitanes, al concurs de comparses i al Carnaval infantil, entre d'altres. L'organització dóna per arrelada a la ciutat la celebració, que de cara a futures edicions vol incorporar la participació de més escoles i consolidar el cicle des de Dijous Gras fins Dimecres de Cendra.

La comissió de Carnaval està satisfeta amb la celebració d'enguany. Des de dijous passat, amb el pregó, fins aquest diumenge, la ciutat s'ha bolcat en les diferents activitats.

Per a l'organització, bona part d'aquest creixement en la participació és fruit de programar el cercatasques divendres al vespre i descongestionar el vespre de dissabte, com ha destacat la membre de la comissió de Carnaval, Esther Madrona.

Esther Madrona

Descongestionar tot un vespre ha anat molt bé, tant per a l'organització com per a la gent que vol participar en activitats.


Així, el Carnaval d'aquest any deixa xifres com 264 balladors al Ball de Gitanes, nou comparses en la rua de dissabte, més de 400 persones al Ball de nit i 10 comparses infantils. Per seguir creixent, la comissió vol aconseguir la participació de totes les escoles de la ciutat. A més, la comissió de Carnaval busca consolidar la programació durant tot el cicle festiu, des de Dijous Gras fins Dimecres de Cendra.

Esther Madrona

Ens agradaria consolidar el cicle festiu des de Dijous Gras fins Dimecres de Cendra. L'any passat ja vam fer Dimecres de Cendra, però aquest any ha estat impossible.


De la mateixa manera, l'organització vol mantenir el pavelló municipal com a espai per al Ball de Carnaval, mentre la ciutat no disposi d'una sala polivalent per acollir aquest tipus d'activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.