La programació OFF del Teatre-Auditori permet viure l'experiència teatral des de dins


  • Comparteix:

Els 'Parlem de....' acosten l'experiència teatral al públic des de dins / Foto: localpres

Els 'Parlem de....' acosten l'experiència teatral al públic des de dins / Foto: localpres

El Teatre-Auditori programa activitats complementàries a la seva programació, el cicle 'Una hora de màgia' i propostes de petit format al teatre de Mira-sol dins la programació OFF. La proposta té l'objectiu d'apropar el públic al món del teatre, la dansa, la màgia i la música. Totes les activitats són gratuïtes excepte els espectacles al teatre de Mira-sol.

El director del teatre, Pep Tugues, destaca el caire eclèctic i multidisciplinar de la programació de febrer a maig.

Pep Tugues

El nostre públic d'aquí Sant Cugat i tota la comarca vol qualitat. Amb el Gerald Fannon anem a la recerca de qualitat i bons espectacles per a la nostra programació.


UNA HORA DE MÀGIA
Sota la direcció artística del mag Lari, aquesta programació ofereix espectacles de màgia en petit format al Cafè Auditori. Totes les cites són a les sis de la tarda, l'entrada és lliure i hi ha aforament limitat.

'Magicum' (25 de febrer)
El Premi Nacional de Màgia, Toni de les Heras, presenta aquest espectacle que combina les facetes de mag i humorista que introdueix els espectadors en un món interactiu.
'Maggus' (18 de març)
El mentalisme arriba a Sant Cugat de la mà d'aquest mag que proposa un viatge al potencial de la ment a través dels misteris d'alguns personatges històrics poc convencionals.
Désirée (20 de maig)
Joana Rhein es transforma en Luí Désirée, una jove que somia amb volar. Es tracta d'un espectacle de màgia poètic i íntim.


TEATRE DE MIRA-SOL
El Teatre de Mira-sol acull cinc espectacles de proximitat de teatre, teatre musical, dansa i circ, per a públic adult i familiar.

'You say tomato' (31 de març, 10 euros)
Joan Yago dirigeix aquesta comèdia intensa i humana que construeix una reflexió sobre el sentit real de l'art. Anna Moliner i Joan Negrié protagonitzen aquesta obra musical que també parla del moment en què 'deixem de ser joves'.
'Sinestesia' (29 d'abril, 10 euros)
L'Iron Skulls Company protagonitza aquest espectacle de dansa ple d'expeiències sensorials. A través d'un llenguatge acrobàtic, el muntatge explica la història d'un grup de supervivents i les seves capacitats per destacar. L'espectacle forma part de les activitats del Dia Internacional de la Dansa - Sant Cugat Balla.
'Les dones sàvies' (6 de maig, 10 euros)
Ricard Farré i Enric Cambray protagonitzen aquest clàssic de Molière que ha estat una de les grans sorpreses de la temporada teatral barcelonina. Es tracta d'una versió esbojarrada del clàssic que porta el segell d'El Maldà.


ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
L'equipament municipal programa activitats addicionals per conèixer de prop els espectacles que programa.

Parlem de... 'Una altra pel·lícula': amb la companyia, en acabar la funció, a la platea (9 de febrer)
Parlem de... 'The Winter's Tale': amb Josep Maria Oroval i Sam Abrams al Cafè Auditori (11 de febrer a les 19h)
Assaig obert del Víctor Ullate Ballet: cal recollir la invitació a partir d'una hora abans a les taquilles del teatre (24 de febrer a les 18h)
Parlem de... 'Manon Lescaut': amb Roger Alier al Cafè Auditori (10 de març a les 19.15h)
Parlem de... 'Gran Concert Simfònic': amb Albert Guinovart, Jordi Piccorelli i Josep Ferré a l'Escola de Música Victòria dels Àngels (22 de març a les 19.30)
Parlem de... 'Claudia': amb la companyia, en acabar la funció, a la platea (25 de març)
Parlem de... 'Infàmia': amb Emma Vilarassau, Jordi Bosch i Pere Riera a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater (18 d'abril a les 20h)
Assaig obert de Blanca Li - Maria Alexandrova: cal recollir la invitació a partir d'una hora abans a les taquilles del teatre (21 d'abril a les 18h)
Assaig obert de Pere Faura: cal recollir la invitació a partir d'una hora abans a les taquilles del teatre (30 d'abril a les 17h)
Parlem de... 'Carmen': amb Javier Pérez Senz al Cafè Auditori (9 de maig a les 19.30h)
Parlem de... 'Relato de un náufrago': amb la companyia, en acabar la funció, a la platea. Presenta Maria Cusó (13 de maig)
Parlem de... 'Escuadra hacia la muerte': amb la companyia, en acabar la funció, a la platea. Presenta Eduard Jener (19 de maig)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.