'La desaparició de Wendy', de Josep Maria Benet i Jornet, avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El text és ple de referències a l'univers màgic dels contes i les fades / Font: Salabeckett.cat

El text és ple de referències a l'univers màgic dels contes i les fades / Font: Salabeckett.cat

La programació del Teatre-Auditori porta aquest dissabte a Sant Cugat 'La desaparició de Wendy', escrita per Josep Maria Benet i Jornet i dirigida per Oriol Broggi. El text, estrenat el novembre passat a la Sala Beckett, proposa un joc pervers sobre els records, l'imaginari col·lectiu i la moral establerta, a través de l'homenatge al teatre, l'espai de les il·lusions i la màgia compartida. La representació és a les nou del vespre i l'entrada costa 28 euros.

A 'La desaparició de Wendy', una companyia de teatre és a punt de començar la representació infantil de l’obra 'Peter Pan' quan un problema amb els decorats els obliga a fer un canvi sobtat: caldrà distorsionar una mica l'argument. La desorientació dels actors, que s'han quedat sense el seu personatge o han d'improvisar ràpidament noves situacions, fa que emergeixin totes les contradiccions dels contes i els mites de la nostra infantesa.

L'equip que dóna vida a la història està format per Joan Anguera, Diana Gómez, Mar del Hoyo, Antònia Jaume, Xavier Ripoll, Josep Sobrevals i Armand Villén. Carles Pedragosa posa la música en directe.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.