Banc Sabadell tanca el primer semestre amb 167'7 milions d'euros de benefici


  • Comparteix:

Banc Sabadell tanca el segon semestre de l'any amb beneficis / Foto: Banc Sabadell

Banc Sabadell tanca el segon semestre de l'any amb beneficis / Foto: Banc Sabadell

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha tancat el primer semestre del 2014 amb uns beneficis de 167'7 milions d'euros, un 35,9% més que el mateix període de l'any anterior. Segons l'entitat financera, aquests beneficis són gràcies 'al consens de mercat, que es repeteix per segon trimestre consecutiu i a la disminució de la taxa de morositat del banc', que enguany se situa en 15,35 i és una de les més altes del sistema.

Al tancament del segon semestre d'aquest exercici, la inversió creditícia de Banc Sabadell ha disminuït un 2,4% i se situa en els 122.837'6 milions d'euros, el 45% dels quals són préstecs de garantia hipotecària. Aquesta xifra suposa un increment d'un 54% interanual en nombre i un 61% en volum. L'entitat ha apuntat que, al tancament de juny, 'Banc Sabadell es manté com un referent a l'Estat espanyol del finançament empresarial subvencionada per l'Institut de Crèdit Oficial'.

En aquest segon trimestre del 2014, Banc Sabadell ha subscrit un acord amb la companyia d'assegurances Zurich per convertir-se en proveïdor exclusiu de les assegurances de vid, plans de pensions i assegurances generals per a tot l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.