L'empresa de 'drones' Octocamvision s'internacionalitza


  • Comparteix:

Una imatge aèria realitzada per Octocamvision / Foto: Octocamvision

Una imatge aèria realitzada per Octocamvision / Foto: Octocamvision

L'empresa santcugatenca de gravació aèria amb 'drones' Octocamvision s'internacionalitza amb col·laboracions a Alemanya i Itàlia. A més, l'empresa ha participat en projectes cinematogràfics com el film 'Anacleto' i una col·laboració amb el cineasta Ventura Pons.

ESCOLTA-HO

Com si es tractés de la fundació d'una empresa de Silicon Valley, Octocamvision va néixer en un garatge, aquest però a Valldoreix. A l'agost del 2011 l'enginyer i fundador de l'empresa, David Farré, va decidir transformar la seva passió per fer volar helicòpters teledirigits en la seva professió. Va començar a realitzar treballs audiovisuals amb un sol 'drone', però actualment té tres aparells de vol, un d'ells que pot carregar una càmera de cinema. Farré ha explicat al programa de Cugat.cat 'Sant Cugat a fons' (SAF) que aquesta tipologia de 'drone' carrega càmeres de cinema que poden arribar a pesar cinc quilos i que tenen components d'última tecnologia que permeten operar-les.

David Farré

El 'drone' de cine pot carregar amb càmeres de fins a cinc quilos de pes. Tenen una estructura de fibra de carboni, són molt resistents, tenen motors molt potents, amb electròniques molt bones i amb sistemes d'estabilització d'última generació que permeten carregar aquestes càmeres tan cares.


Farré ha reconegut a l'entrevista que els 'drones' estan de moda i que això està atraient molts aficionats. El santcugatenc ha denunciat que hi ha persones que es compren un 'drone' i ofereixen preus de gravació per sota dels estàndards del sector. Tot i això, Farré ha explicat que fa quatre anys que treballen amb aparells aeris no tripulats i que no pensen canviar els seus estàndards perquè avui dia estigui de moda aquest món.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.