Banc Sabadell lliura avui a Sant Cugat el 10è premi a la Investigació Biomèdica


  • Comparteix:

Seu de Banc Sabadell a Sant Cugat / Foto: Banc Sabadell

Seu de Banc Sabadell a Sant Cugat / Foto: Banc Sabadell

La seu de Banc Sabadell a Sant Cugat acull aquest dijous l'entrega de la 10a edició del Premi Banc Sabadell a la Investigació Biomèdica que enguany ha recaigut en el doctor Xavier Trepat. El guanyador ha estat seleccionat pel jurat, entre les 56 candidatures presentades, pel seu treball dedicat a l'estudi dels mecanismes biofísics que determinen la interacció i comunicació entre les cèl·lules.

L'objectiu del Premi Banc Sabadell a la Investigació Biomèdica, dotat en 50.000 euros, és guardonar la trajectòria d'un científic jove que hagi desenvolupat la seva carrera a l'Estat espanyol i que compti amb una important projecció de futur.

L'acte de lliurament tindrà la presència de la secretària d'Estat d'I+D+I, Carmen Vela; el president de Banc Sabadell, Josep Oliu; el president de la Fundació Banc Sabadell, Miquel Molins; el president del jurat, el doctor Carlos López-Otín; i l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.