El Grup Catalonia s'associa a Sant Cugat Empresarial per millorar la seva presència


  • Comparteix:

Interior del centre de dia que el Grup Catalonia té a Valldoreix / Foto: Localpres

Interior del centre de dia que el Grup Catalonia té a Valldoreix / Foto: Localpres

El Grup Catalonia s'ha convertit en nou associat de Sant Cugat Empresarial. El director general de l'entitat de serveis socials, el doctor Joaquim Serrahima, ha explicat a Cugat.cat que tenen la voluntat de fer créixer l'empresa a Sant Cugat i al seu entorn.

Segons Serrahima aquest nou pas vol que sigui un benefici mutu entre les dues entitats.

Joaquim Serrahima

Ens beneficiarem mútuament dels serveis de compra, d'informació, de treballar conjuntament amb diferents línies, d'obrir noves línies, de la responsabilitat social corporativa. Volem que Sant Cugat i el seu entorn creixi i es generi més negoci.


Serrahima ha explicat, a més, que ja està tot llest perquè al setembre entri en funcionament la nova llar-residència de l'entitat a Valladoreix, que donarà servei a una dotzena d'usuaris amb discapacitat intel·lectual i que es complementarà amb el servei que ja dóna el centre de dia que l'entitat té al territori.

Joaquim Serrahima

La idea és obrir una altra llar a finals de setembre i ampliar serveis i prestacions a Sant Cugat amb la línia d'atendre persones amb discapacitats intel·lectuals o altres discapacitats.


El director general del Grup Catalonia ha dit, d'altra banda, que estan treballant per poder obrir una segona llar de les mateixes característiques per a principis de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.