Ricoh referma l'aposta per Sant Cugat amb l'ampliació del centre de serveis compartits


  • Comparteix:

El centre de Ricoh ha ampliat en l'últim any la plantilla amb 130 treballadors i donarà servei a tres països més: Bèlgica, Luxemburg i Sud-àfrica. La companyia japonesa referma l'aposta per les instal·lacions de la ciutat com a centre de serveis compartits al sud d'Europa, una de les seves vies de negoci principals. Ricoh ha presentat aquest dilluns oficialment l'ampliació de les instal·lacions amb un acte amb la presència del conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

Actualment, el departament de serveis compartits ocupa a Sant Cugat 500 persones i propociona suport a les filials del sud d'Europa i Sud-àfrica en la branca de consultoria en serveis financers, operatius i administratius. La companyia japonesa ha apostat per aquest sector com a complement a la minvant venda d'eines d'impressió.

El director general de Ricoh Espanya, Ramon Martín, ha explicat els objectius d'aquest centre.

Ramon Martín

Els milers de clients que tenim al món se serveixen des de tres centres, a Londres, Alemanya i a Sant Cugat. Són serveis d'àmbit administratiu, facturació, lectures d'equips, etc.


El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha destacat la importància de tenir grans empreses com Ricoh, que supera els 1.000 treballadors a Catalunya, per a l'economia del país.

Jordi Baiget

Catalunya és un país de petites i mitjanes empreses, ja ho sabem. També necessitem grans empreses que siguin tractores com Ricoh, que és de referència mundial i que opta per Catalunya.


La portaveu adjunta del govern municipal, Carmela Fortuny, ha remarcat que atreure empreses és una pota clau per al futur de Sant Cugat.

Carmela Fortuny

Les grans empreses que decideixen néixer i créixer a Sant Cugat són un dels ingredients claus per a la fortalesa econòmica de la ciutat.


Ricoh va inaugurar el centre de serveis compartits el 2012. L'empresa ha invertit 48 milions d'euros en els últims quatre anys al centre santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.