Sant Cugat tindrà un complex hoteler a la carretera de Rubí al 2018


  • Comparteix:

Parcel·les on es construirà el complex / Foto: Gencat

Parcel·les on es construirà el complex / Foto: Gencat

Europa-Center Grupo Inmobiliario Iberia construirà un complex hoteler en dues parcel·les que sumen 6.300 metres quadrats del Parc Empresarial de Can Sant Joan, a la zona de Leroy Merlín, a tocar de Rubí. El projecte preveu una inversió de 16 milions i inclou un hotel de quatre estrelles superior i un aparthotel complementari en uns terrenys comprats a l'Incasòl per 2,5 milions. El complex donarà feina a un centenar de persones. Amb aquest equipament, Sant Cugat tindrà vuit hotels.

El gerent de l'Institut Català del Sòl, Albert Civit, i l'administradora d'Europa-Center, Ingrid Charlotte Azanza Letzel, han signat aquest dijous el contracte de compravenda de les dues parcel·les. El complex consistirà en un hotel amb aproximadament 130 habitacions i un aparthotel de 90 allotjaments, repartits a banda i banda de la carretera de Rubí, al costat de la B30.

Fonts de l'Incasòl han explicat a Cugat.cat que les obres començaran l'any vinent, duraran mínim un any i que la previsió és que el complex sigui una realitat entre inicis i mitjans de 2018.

Europa-Center Grupo Inmobiliario Iberia és una de les filials espanyoles de la promotora i inversora patrimonial Europa-Center AG, que amb seu central a Alemanya té més de 45 anys d’experiència en el sector. Actualment, tenen en propietat més de 350.000 metres quadrats de sostre destinats a oficines, hotels, apartaments per a executius, aparcaments i naus logístiques i de producció industrial.

Vuit hotels al municipi
Amb el projecte d'Europa-Center, hi haurà vuit establiments hotelers de la ciutat. Actualment, Sant Cugat acull l'H2 Sant Cugat, Hotel Sant Cugat, Qgat Restaurant Events i Hotel, Holiday Inn Express Sant Cugat, Hotel Bluebay City Barcelona Sant Cugat, AC Hotel Sant Cugat i Aparthotel del Golf.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.