El Punt Verd del Centre acollirà la trobada de compostaires metropolitans


  • Comparteix:

El Punt Verd organitza activitats sobre reciclatge

El Punt Verd organitza activitats sobre reciclatge

El Punt Verd del Centre acollirà aquest dissabte la 5a Trobada de compostaires metropolitans. La jornada, organitzada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb el suport de l'Ajuntament, té com a objectiu compartir experiències i resoldre dubtes sobre el compostatge.

El Punt Verd del Centre està situat a l’avinguda de Roquetes i acollirà la trobada entre dos quart d'onze del matí i les dues del migdia.

Es faran les següents activitats:

A les onze del matí: 'Com aplicar el compost al jardí i a l’hort. El compost, l'hort ecològic i la salut del sòl', a càrrec de l'Espai de Recursos Agroecològics (ERA)

A les dotze: El programa de compostaires a Sant Cugat. Posada en comú d'experiències de compostatge i factors clau per l'èxit

A dos quarts d'una: Taller de triturat i garbellat. Presentació del servei de préstec de trituradora i garbelladora. A càrrec de tècnics de l'Ajuntament

Per assistir-hi, cal inscriure's al 93.285.70.82 o amb un correu electrònic a compostaires@sistemasmedioambientales.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.