Massanés repeteix com a cap de llista de la uaSC a les eleccions municipals


Jaume Massanés, al centre de la imatge, durant la roda de premsa

Jaume Massanés, al centre de la imatge, durant la roda de premsa

Jaume Massanés repetirŕ com a candidat de la uaSC a l'alcaldia a les eleccions municipals del 2015. El partit es marca com a objectiu aconseguir representació al ple municipal i trencar la majoria absoluta de CiU. La uaSC presentarŕ una llista electoral amb representants de tots els barris i districtes de la ciutat i pretén confeccionar un programa electoral basat en les propostes dels ciutadans i 300 entitats santcugatenques.

Massanés ha estat elegit per unanimitat com a candidat en una assemblea celebrada amb la trentena de persones que formen part del partit.

La uaSC rebutja les etiquetes de dretes i esquerres i aposta per una política municipalista que treballi per la ciutat i els santcugatencs. Els membres de la uaSC asseguren ser 'ciutadans al servei de ciutadans', en contraposició als polítics que fan política com a un mitjŕ de vida.

Massanés ha explicat que no es marquen objectius de vots, perň assegura que li agradaria aconseguir dos objectius: representació al ple municipal i trencar la majoria absoluta de CiU.

Jaume Massanés

Jo diria dos čxits: aconseguir representació i trencar la majoria absoluta. La majoria absoluta durant 27anys a Sant Cugat ha estat un lastre.

A les eleccions municipals del 2011, les primeres de la uaSC, van aconseguir 597 vots, un 1,97% dels sufragis.


TAMBÉ ET POT INTERESSAR