La uaSC porta al Síndic i al govern la no cobertura de la riera de la Guinardera


Temes relacionats

La uaSC demana que es cobreixi la riera de la Guinardera, a Mira-sol ( 1/set/14)


  • Comparteix:

Imatge de la riera que cita la uaSC / Foto: Cedida

Imatge de la riera que cita la uaSC / Foto: Cedida

La uaSC, sense presència al ple, ha presentat denúncies al Síndic de Greuges de Catalunya i al departament de Salut per la no cobertura de la riera de la Guinardera, a Mira-sol. Davant la manca d''explicacions convenicents' per part de l'Ajuntament, el partit ha considerat oportuna aquesta actuació per donar resposta als veïns que es queixen de les males olors, rates i insectes presents a la riera.

La uaSC va donar suport a la petició veïnal que demana la cobertura de la riera de la Guinardera entre els carrers de Mallorca i Pla, a Mira-sol. Aprofitant les obres d'urbanització del barri, els afectats proposaven que es cobrís la canalització de la riera que passa per la part posterior dels habitatges i s'eliminessin les molèsties per la presència de males olors, rates i insectes.

És una petició que la formació ja va fer arribar al consell de barri del districte i posteriorment, via registre, al consistori. Davant la falta de respostes 'convincents' per part de l'Ajuntament, la uaSC ha denunciat el cas al Síndic de Greuges català i a la Generalitat.

A més, el partit ha demanat la confirmació de les actuacions fetes pel consistori a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). El text entrat al registre municipal està signat pels 26 veïns afectats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.