ICV obre el procés de recollida d'avals per elegir alcaldable


Temes relacionats

ICV engega unes primàries obertes a la ciutadania per elegir alcaldable ( 9/oct/14)


  • Comparteix:

ICV obre el període de recollida d'avals

ICV obre el període de recollida d'avals

ICV ha posat en marxa el període de recollida d'avals per elegir candidat del cap de llista de les eleccions municipals de 2015. Aquesta fase s'allargarà fins divendres de la setmana vinent i es poden presentar persones de alienes al partit que tinguin, com a mínim, 10 avals de la militància i signin un codi ètic per expressar el compromís polític amb la formació.

Després de concloure el període d'inscripció al cens per participar a l'elecció del cap de llista d'ICV, la formació ha passat a la següent fase del procés de primàries obertes: recollir avals per ser candidat o candidata. Des que va començar el procés, el partit ha conformat un cens de 81 persones i ha constituït la Comissió de Garanties per fer el procés més obert i transparent.

La Comissió de Garanties està formada per la presidenta de l'Ateneu Santcugatenc, Margarida Cleris, com a persona no vinculada amb la formació; Narcís Sánchez com a persona simpatitzant i Àssun Reyes com a militant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.