Sant Cugat rebrà 800.000 euros per fomentar l'ocupació local


  • Comparteix:

Sant Cugat rebrà prop de 800.000 euros de la Diputació de Barcelona per fomentar l'ocupació local, segons ha afirmat aquest divendres l'alcaldessa, Mercè Conesa. La mesura forma part del 'Programa complementari de foment de l'ocupació local' que ha aprovat aquest dijous la junta de govern local i que preveu crear 7.500 llocs de treball amb una inversió de 60 milions d'euros a les comarques barcelonines.

El pla està vigent des d'aquest dijous i, per beneficiar-se'n, cal estar inscrit en els registres de plans locals d'ocupació. El programa consta de dues línies de suport. La primera està destinada al foment de l'ocupació local i disposa de 36 milions d'euros. Aquesta iniciativa aportarà a Sant Cugat 800.000 euros i permetrà posar en marxa nous plans d'ocupació de cara al febrer, tal com ha assegurat l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Podrem treure, a partir del febrer, nous plans d'ocupació per a persones que estiguin en aquesta situació de dificultats.


La segona línia de suport consisteix a reactivar l'economia local i està dotada amb 24 milions d'euros, que es destinaran al finançament d'obres de manteniment, reparació i conservació d'infraestructures, entre d'altres usos.

L'entrada en vigor d'aquest programa deixa als municipis fins al 27 de febrer del 2015 per acceptar els ajuts concedits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.