Conesa envia una carta als treballadors municipals sobre l'actuació policial


  • Comparteix:

Conesa, en una imatge d'arxiu

Conesa, en una imatge d'arxiu

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha adreçat aquest dimarts una carta als treballadors municipals per donar explicacions sobre l'actuació feta per la Guàrdia Civil a l'Ajuntament i la seu de Promusa en el marc del 'cas Petrum', que investiga presumptes comissions il·legals en l'adjudicació d'obra pública. Conesa nega que s'hagi produït cap escorcoll o registre a l'Ajuntament i a Promusa i ha reiterat la seva confiança en l'actuació de l'equip tècnic i els serveis municipals de contractació.

El seu retorn oficial de les vacances d'estiu, l'alcaldessa ha aprofitat per dirigir una carta oberta als treballadors i treballadores de l'Ajuntament en què ha donat compte de l'actuació policial de divendres passat. Conesa ha afegit que l'adjudicació de 2008 va recaure en segona instància sobre Teyco ja que la primera empresa adjudicatària va fer fallida.

L'alcaldessa també explica, tal com va fer davant els mitjans de comunicació, que l'administració local ha ofert la màxima col·laboració als agents policials per esclarir els fets. Conesa acaba la carta demanant als treballadors que 'continuem treballant amb rigor per vetllar per la màxima transparència i integritat en el desenvolupament de les nostres tasques al capdavant de la gestió municipal'.

Pots consultar la carta de l'alcaldessa aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.