Conesa qualifica la visita institucional de la ministra Báñez d'acte 'sectari'


  • Comparteix:

Els membres del PP a les portes de l'empresa santcugatenca

Els membres del PP a les portes de l'empresa santcugatenca

L'alcaldessa, Mercè Conesa, considera que la visita de la ministra espanyola d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Béñez, ha estat un acte 'sectari' de propaganda política del PP. Conesa també ha lamentat que no hagi estat convidada en un acte de caràcter institucional i per això considera que el PP està fent un campanya 'deslleial'.

L'alcaldessa afirma que no va ser convidada a l'acte i que això significa ser deslleial amb les institucions municipals. A més, assegura estar sorpresa i atribueix que no fos convidada a la cita a la voluntat de fer un acte 'sectari'.

Mercè Conesa

Una ministra visita institucionalment una empresa santcugatenca acompanyada del candidat del PP a Catalunya. Estic sorpresa. Si no m'hi han convidat, és que volien fer un acte sectari.


La ministra Fàtima Báñez ha visitat aquest dilluns la seu de la companyia Boehringer Ingelheim acompanyada del candidat del partit a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol; la presidenta del PP Català, Alícia Sànchez-Camacho; la delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna; i el regidor del PP a Sant Cugat, Álvaro Benejam.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.