Pere Soler assumeix el lideratge del PSC de Sant Cugat


  • Comparteix:

Alguns dels membres de la nova executiva

Alguns dels membres de la nova executiva

El portaveu del grup municipal del PSC, Pere Soler, és el nou primer secretari de l'agrupació local del partit. Després de nou mesos amb una comissió gestora al capdavant, Soler assumeix el lideratge amb una executiva formada per sis membres més que es marca com a principal repte deixar enrere les desavinences i fer créixer el partit. Soler ha obtingut el 55% dels vots de la militància, mentre que l'altra candidatura, la de Miguel Jiménez, ha aconseguit el 39%.

Ha estat una votació ajustada, segons Soler, en la qual han participat 54 persones. Soler ha rebut el suport de 30 vots, Jiménez de 21 i s'han registrat dos vots en blanc i un nul.

Amb la nova executiva, el nou primer secretari ha destacat que és el moment de deixar enrere les desavinences i apostar per la unió.

Pere Soler

L'agrupació local està en un punt de partida, d'oblidar totes les desavinences. Més que ruptura és unió


L'objectiu de Soler és fer créixer l'agrupació, mantenir la presència ciutadana i la implantació en el territori, i augmentar la participació. Tot plegat amb la mirada posada en les properes eleccions municipals.

Per això Soler assegura que en aquests moments és positiu aglutinar el lideratge de l'executiva i del grup municipal en la mateixa persona.

Pere Soler

Això no és un impediment, sinó ser una sola veu. Hem de tirar endavant i té tot el sentit del món.


L'executiva està formada també per Vicenç San Francisco, Sandra Tirado, Pablo Beceiro, José Gallardo, Elena Vila i Lola Sancha.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.