El govern proposa rebaixar la taxa de les zones blaves per als vehicles elèctrics i ECO


  • Comparteix:

Els vehicles amb 0% d'emissions podran aparcar gratuïtament a la zona blava / Foto: Àrea Blava

Els vehicles amb 0% d'emissions podran aparcar gratuïtament a la zona blava / Foto: Àrea Blava

El govern proposa que l'any vinent els vehicles elèctrics i híbrids amb 0% d'emissions puguin aparcar gratuïtament a la zona blava. L'ordenança també preveu que els vehicles amb segell ECO tinguin un descompte del 50% de la taxa quan hi estacionin. La proposta es portarà al ple d'aquest dilluns per a l'aprovació provisional i es preveu que la definitiva sigui al desembre, amb el conjunt dels pressupostos.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme i coordinador del govern municipal, Damià Calvet, assegura que aquesta és una rebaixa substancial de les taxes d'aparcament en zona blava.

Damià Calvet

Com a novetat per aquest any, els vehicles amb 0% emissió, és a dir, els elèctrics i alguns híbrids, podran aparcar gratuïtament a la zona blava. I els ECO amb emissions baixes tindran una rebaixa del 50%.


Actualment els vehicles elèctrics ja poden estacionar gratuïtament a la zona blava de la ciutat. La proposta per l'any vinent afegeix els híbrids amb emissions del 0% i els ecos en el grup de vehicles amb bonificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.