El PP vol que Sant Cugat instal·li màquines expenedores de relats curts per fomentar la lectura


  • Comparteix:

Una de les màquines que vol instal·lar el PP a Sant Cugat / Foto: Short-Édition

Una de les màquines que vol instal·lar el PP a Sant Cugat / Foto: Short-Édition

El PP presentarà una moció al ple de dilluns que ve per demanar que Sant Cugat instal·li 10 màquines expenedores de relats curts Short-Édition al transport públic. El text assenyala l'experiència de ciutats franceses com Grenoble per argumentar la necessitat d'aquesta iniciativa, que promociona la lectura entre el públic més jove. El PP vol que Sant Cugat sigui pionera a introduir aquest tipus de proposta i creu que s'hauria d'intentar implicar altres administracions per sufragar els 60.000 euros que aproximadament costaria la mesura.

L'exemple que posen els populars són les Short-Édition, un projecte francès que proposa relats curts, incorporats pels mateixos usuaris i que estan classificats pel temps que dura la lectura. Benejam ha assegurat que seria una bona manera de promocionar la lectura.

Álvaro Benejam

Vam veure que a França hi havia aquestes màquines i vam pensar que seria una bona idea. A Espanya no existia res semblant i vam pensar que seria una bona manera de fomentar els relats curts.


A més d'aquesta moció, el PP tornarà a portar al ple la moció que ja va intentar presentar d'urgència a l'última sessió de suport a Societat Civil Catalana (SCC) pels fets del desembre passat a la UAB. Els grups municipals van refusar debatre-la en aquell moment i el grup popular l'ha tramitat en aquesta ocasió per la via ordinària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.