Àngels Ponsa entra de nou com a diputada al Parlament després de la renúncia de Neus Munté


  • Comparteix:

Ponsa, en la seva etapa anterior de diputada / Foto: Cedida

Ponsa, en la seva etapa anterior de diputada / Foto: Cedida

La santcugatenca Àngels Ponsa ocuparà de nou un seient al Parlament després que la consellera de Presidència i portaveu del govern, Neus Munté, hagi deixat aquest dilluns l'escó com a diputada per complir el règim d'incompatibilitats de PDCat. Ponsa ja va substituir el 2011 Jordi Cuminal quan va renunciar al seu escó, i el 2013 quan ho va fer l'exconseller Lluís Recoder.

El règim d'incompatibilitats del PDCat només permet als seus dirigents acumular dos càrrecs i fins al moment Munté en tenia tres: vicepresidenta del partit, consellera i diputada. Una vegada la mesa del Parlament tramiti aquest dimarts la renúncia de Munté, l'exregidora i exparlamentària de CDC Àngels Ponsa ocuparà aquest escó, entre finals d'aquesta setmana o principis de la vinent.

Ponsa ha explicat a Cugat.cat què representa la seva incorporació, de nou, al Parlament.

Àngels Ponsa

Fa respecte però és un escenari conegut. Cert és que el moment polític supera qualsevol moment passat.


La santcugatenca anava de número 37 a la llista electoral de Junts pel Sí per Barcelona. Ponsa va ser regidora durant vuit anys a l'Ajuntament, etapa on va assumir la tinència d'alcaldia de Serveis Personals. Com a diputada a la Generalitat ha ocupat acta de diputada a les dues últimes legislatures. Actualment assumia la coordinació de l'Àrea d'Atenció a les persones de la Diputació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.