L'Ajuntament intervindrà als ponts i túnels de l'AP-7 per donar espai a vianants i ciclistes


  • Comparteix:

El pont de l'avinguda de la Clota

El pont de l'avinguda de la Clota

Els ponts i els túnels que travessen l'AP-7 al seu pas per Sant Cugat tindran un espai per a ciclistes i vianants a la tardor. L'Ajuntament ha engegat els projectes una vegada ha aconseguit la cessió d'aquestes infraestructures, que fins ara pertanyien al Ministeri de Foment i vol que serveixin per connectar millor les dues bandes de l'autopista, especialment el polígon de Can Sant Joan.

Les actuacions, que començaran al setembre, modificaran l'actual estructura dels ponts que uneixen el polígon de Can Sant Joan amb l'avinguda de Roquetes, la de l'Alcalde Barnils i la de la Clota, a més dels túnels de Can Cabassa i de la carretera de Rubí, aquest últim a càrrec de l'Incasòl.

L'objectiu es convertir l'altra banda de l'autopista en una continuació de la ciutat i oferir alternatives de mobilitat als ciutadans que vulguin desplaçar-se fins al polígon de Can Sant Joan a peu o en bicicleta. Ho ha explicat la tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà i Mobilitat, Cristina Paraira.

Cristina Paraira

El més important seran les connexions. Això està adjudicat, la redacció del projecte, és el que hem estat fent durant l'any. Estem al final dels processos i a la tardor els començarem.


Per altra banda, també s'està executant el pla d'enllumenat de Can Sant Joan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.