L'Ajuntament es compromet a arranjar les voreres de Can Trabal, però ho condiciona al pla d'accessibilitat


Temes relacionats

El ple es compromet a implementar mesures de millora de les voreres al barri de Sant Domènec (18/des/17)


  • Comparteix:

El barri de Can Trabal / Foto: Google Maps

El barri de Can Trabal / Foto: Google Maps

L'Ajuntament arranjarà les voreres del barri de Can Trabal. L'equip de govern s'hi ha compromès, sense un calendari concret, amb una moció aprovada aquest dilluns al ple amb esmenes del mateix govern a la presentada originalment pel PP. Són uns canvis que, segons el mateix PP, 'desvirtuen' l'objectiu de la moció, ja que el resultat final de la proposta no prioritza el barri per sobre d'altres zones al pla d'accessibilitat. PP i Cs han votat en contra d'aquestes esmenes, que s'han incorporat al text amb el vot de la resta de grups.

ESCOLTA-HO

El debat ha girat al voltant de la idoneïtat de portar mocions d'aquest tipus al ple, ja que, en opinió de grups com ERC-MES i ICV-EUiA, s'hauria de treballar en projectes més genèrics per millorar les voreres de tot el municipi i no sobre problemes veïnals concrets.

Per part de l'equip de govern, impulsor de les esmenes, la tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira, ha argumentat que no és la manera de treballar en la priorització de les voreres.

Cristina Paraira

No ens sembla la manera de fer les coses, tot i que està en tot el seu dret. Les esmenes van en la línia que no ens vingui a cop de moció a dir-nos on hem de destinar els diners, sinó a treballar-ho de manera coordinada.


El portaveu popular, Álvaro Benejam, ha lamentat que s'hagi 'desvirtuat la moció' i ha assegurat que seguiran presentant textos d'aquesta mena per intentar forçar l'equip de govern a destinar diners a una de les seves obligacions.

Álvaro Benejam

El text actualment no demana res de l'altre món, que s'arreglin els desperfectes. Hem deixat les fotografies que demostren que hi ha defectes urgents que caldria arreglar.


Al ple passat es va aprovar una moció similar per a les voreres del barri de Sant Domènec, on ja s'està treballant per millorar la via.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.