La Fundació ITLimit celebra la trobada anual a Sant Cugat


  • Comparteix:

La trobada s'ha fet a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels

La trobada s'ha fet a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels

La Fundació Trastorn Límit (ITLimit), amb seu a Sant Cugat, ha celebrat aquest dijous la trobada anual de familiars de malalts que pateixen un trastorn límit de la personalitat. L'entitat, que treballa des de l'Ateneu santcugatenc, ha presentat a les famílies les accions dutes a terme durant l'últim any i els objectius futurs en un acte a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.

El trastorn límit de la personalitat és una patologia que afecta la regulació de les emocions. A Sant Cugat es tracta des del servei de psiquiatria de l'IdcSalud Hospital General de Catalunya (HGC).

El cap del servei i president de la fundació ITLimit, el doctor Miquel Gasol, ha lamentat que aquesta malaltia no desperti més interès de l'administració i que només tres centres hospitalaris del país la tractin.

Doctor Miquel Gasol

Hem creat un programa d'inserció i rehabilitació i altres activitats. A Catalunya només tractem aquesta patologia a Sant Cugat, a Sant Pau i al Vall d'Hebron perquè no hi ha gaire interès.


El doctor Gasol ha destacat la importància de fundacions com aquestes, que s'allunyen dels centres hospitalaris per millorar el dia a dia dels pacients amb activitats de formació i de reincorporació socio-laboral. La fundació ITLimit té una seixantena de pacients entre les seves activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.