La Clínica del Vallès estrena una unitat de reprogramació muscular


  • Comparteix:

Hospital General de Catalunya

Hospital General de Catalunya

El grup IDCsalud, del qual forma part l'Hospital General de Catalunya (HGC), ha obert una nova unitat destinada a la reprogramació muscular a la Clínica Vallès de Sabadell. Aquest espai tracta als pacients amb el mètode hipopressiu, que està indicat per la recuperació postpart, la incontinència urinària i la prevenció d'hèrnies.

El mètode hipopressiu consisteix en una sèrie d'exercicis posturals que permeten que augmenti el grau de contracció de la faixa abdominal. Mitjançant sessions de 35 minuts, la tècnica ajuda els pacients a obtenir resultats en vuit setmanes de pràctica.

La Clínica del Vallès ha encetat aquesta unitat per millorar i complementar els tractaments dels pacients amb problemes abdominals. Aquests pacients, després d'un examen físic i tests per determinar l'estat de la faixa abdominal i el diagrama toràcic, aprenen un conjunt de postures hipopressives per millorar el seu estat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.