Un santcugatenc, detingut 'in fraganti' robant coure


  • Comparteix:

Els Mossos han fet la detenció amb la col·laboració de la Policia Local de Cerdanyola / Foto: ACN

Els Mossos han fet la detenció amb la col·laboració de la Policia Local de Cerdanyola / Foto: ACN

Els Mossos i la Policia Local de Cerdanyola han detingut 'in fraganti' tres homes, un d'ells veí de Sant Cugat, intentant robar coure a una empresa de Cerdanyola aquest dimecres a la matinada. La detenció s'ha produït gràcies a la col·laboració ciutadana. Els detinguts, tots amb antecedents policials, passaran aquest dijous a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola.

Els fets han passat al voltant de les quatre de la matinada quan una testimoni ha trucat la policia informant que sentia uns sorolls i uns cops molt forts al voltant d'una empresa. Una vegada al lloc dels fets, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Cerdanyola han observat que una finestra estava oberta i que la caixa de l'alarma estava arrencada de la paret.

Dins de la nau, els agents han localitzat diverses oficines amb els sostres trencats i amb part de la instal·lació de coure tallada i preparada per sostreure. Després d'inspeccionar la zona, la policia ha trobat un dels detinguts al fals sostre d'una de les oficines, mentre que un segon detingut s'havia tancat a l'interior d'un lavabo amb material susceptible de ser utilitzat per tallar i extreure coure. El tercer detingut s'havia ocultat a l'interior d'una columna de fusta usada com a expositor.

Els detinguts, un d'ells resident a Sant Cugat, són tres homes de 35, 28 i 24 anys, i se'ls acusa de ser presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.













  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.