El Casal TorreBlanca tindrà un nou espai de dinamització musical


Temes relacionats

L'Oficina Jove donarà resposta a totes les necessitats del col·lectiu a partir de juny (20/abr/14)


  • Comparteix:

L'Oficina Jove del Casal TorreBlanca aspira a convertir-se en l'espai de referència per als santcugatencs de 12 a 29 anys amb un servei d'informació i assessorament personalitzat en matèria de treball, educació i habitatge, entre d'altres. Finalment, l'oficina s'inaugurarà el 27 de setembre i anirà acompanyada de la creació d'una oficina de dinamització i formació musical.

Aquestes novetats formen part de la reconversió del Casal Torreblanca, que afegeix serveis i activitats dirigides al públic jove tot i que deixa de ser un equipament exclusivament juvenil. El casal obre les portes a tots els ciutadans, però segons el regidor de Joventut, Raül Grangé, millora el servei especialitzat a la franja de santcugatencs entre 12 i 29 anys.

Raül Grangé

El casal no deixa de ser un centre de joves, se li afegeixen més activitats. Amplifica el seu ventall d'usuaris.


L'Oficina Jove ofereix una finestreta única de recursos i serveis amb informació, orientació i assessorament acadèmic, laboral, personal, d'habitatge i de mobilitat internacional. Oferirà també un servei de préstec audiovisual, connexió gratuïta a Internet, tallers i actes d'interès juvenil. L'oficina espera superar la xifra de consultes de l'antic Servei d'Informació Juvenil (SIJ).

Una altra novetat és la creació de l'oficina musical per a joves La Pua, un espai per a la dinamització i creació musical. La tècnica de Cultura Neus Albiac ha explicat que La Pua oferirà formació, cursos, tallers, assessorament, suport a la creació, promoció i gestió dels bucs d'assaig.

Neus Albiac

Pretenem que La Pua sigui el nou pol de creació de música a Sant Cugat. Estarà a ple rendiment ben aviat.


La música també tindrà espai al nou bar del casal, El Mut - La Cafeta Gastronòmica, que proposa cicles de concerts. A més, es mantindrà la sala d'exposicions per a artistes joves i estudiants d'art.

Com a nou centre polivalent, el Casal TorreBlanca ofereix cursos i tallers per a totes les edats a partir de la tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.