Els Premis Ciutat de Sant Cugat trien les primeres cinc candidatures


  • Comparteix:

Imatge de les propostes de candidats

Imatge de les propostes de candidats

El Club Handbol Sant Cugat, el Rotary Club, el crític de cinema i escriptor Àngel Comas, la multinacional Hewlett Packard i la Llibreria Paidea són les cinc primeres candidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat. Els guardons distingeixen persones, entitats, associacions o empreses que hagin tingut un paper destacat en la vida de Sant Cugat al llarg de l'any anterior a la convocatòria dels Premis.

La Comissió de Propostes ha escollit ara per ara aquestes primeres candidatures però continuarà deliberant i fent-ne de noves, que el jurat avaluarà conjuntament amb les que arribin directament de la ciutadania per decidir els finalistes.

El Club Handbol Sant Cugat per tancar al maig amb tres títols, juntament amb dos ascensos aconseguit amb els campionats de Lliga Catalana del sènior A i de Segona Catalana amb el sènior B, i per algunes dificultats que ha superat el sènior femení que els permetran seguir competint a Primera Catalana.

El Rotary Club Sant Cugat pel seu 25è aniversari i per ser una entitat molt activa que destaca pel treball a favor de la comunitat i les entitats socials de Sant Cugat, a més de l'impuls de projectes internacionals, com ara l'eradicació de la pòlio.

Àngel Comas com impulsor del Cicle Cinema d'Autor de Cinesa Sant Cugat i responsable de portar a la ciutat pel·lícules que, fins que es va iniciar aquest cicle, només es podien veure a Barcelona.

Hewlett Packard per instal·lar a Sant Cugat el centre mundial de negoci d'impressió 3D.

La Llibreria Paidea és la llibreria degana de Sant Cugat. Durant dècades, ha exercit de guia i prescriptora per a moltes generacions de lectors santcugatencs, que han trobat a la Paideia un espai literari de referència a Catalunya. La Paideia ha contribuït a elevar el nivell cultural del municipi i ha participat en la seva programació cultural. Ara, en un context de greu crisi del sector del llibre, ha sabut fer un pas endavant i renovar-se amb un canvi de local i noves perspectives de futur.

Els Premis Ciutat de Sant Cugat arribaran a la seva 10a edició aquest 2015, quan se celebri la tradicional gala durant el primer trimestre de l'any.

Aquest diumenge, de deu del matí a dues de la tarda, a la fira d'entitats de la Festa de Tardor, les persones que ho desitgin podran fer les seves propostes o efectuar votacions. A partir de diumenge, a més, es podrà fer també al web Santcugat.cat/premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.