El Rotary celebra 25 anys amb l'objectiu de créixer i continuar fent ciutat


Temes relacionats

Sant Cugat conscienciarà la ciutadania sobre els efectes de la poliomielitis ( 6/oct/14)

Jesús Ruiz, president del Rotary Club Sant Cugat per 3r cop ( 6/jul/14)


  • Comparteix:

Foto de família de l'acte

Foto de família de l'acte

El president del Rotary Club i membre fundador, Jesús Ruiz, assegura que preparen un any d'activitats 'molt especial' amb motiu dels 25 anys de l'entitat. Ruiz ha subratllat la feina de la vintena de membres en la consolidació del Rotary al municipi en el primer acte commemoratiu, aquest dijous, al Casal de Torreblanca, on s'han recaptat fons contra la Pòlio, una lluita que celebra aquest divendres el seu dia mundial.

Unes 200 persones no s'han volgut perdre l'acte que el Rotary ha organitzat per recaptar diners per combatre la malaltia. La projecció del documental de TV3 'La Pòlio: Crònica d'una negligència' i un debat posterior han protagonitzat la trobada.

L'acte ha servit per constatar 'la bona salut' del col·lectiu, segons el seu president, Jesús Ruiz, que ha promès als ciutadans actes 'molt especials' per aquest 25è aniversari. Una efemèride que Ruiz considera haver assolit gràcies a la feina dels seus membres, alguns d'ells fundadors, i també a la tasca que ara es desenvolupa des de la secció jove vallesana Rotaract.

Jesús Ruiz

Jo vaig ser l'embrió d'aquest club, que ha tingut sempre molta continuïtat entre els seus membres.


A la felicitació també s'ha sumat la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, que ha recordat que l'Ajuntament i entitats sovint s'uneixen en temes socials com ha resultat ser la lluita contra la pòlio.

Susanna Pellicer

Aquestes vacunes s'han de donar. Hem de dir a tothom que hem de vacunar i recaptar diners.


En els darrers 25 anys, els casos de poliomielitis s'han reduït en un 99%, tot i que encara hi ha persones que es contagien, especialment entre els menors de cinc anys. Segons algunes previsions mèdiques, la malaltia es podria eradicar cap al 2017.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.