L'Hípica Can Caldés ofereix una jornada solidària plena d'activitats familiars


Temes relacionats

L'Hípica Can Caldés ofereix una jornada solidària diumenge vinent (14/des/14)


  • Comparteix:

El horseball serà una de les activitats de la jornada

El horseball serà una de les activitats de la jornada

El Club Esportiu Equus Can Caldés acull aquest diumenge a les onze del matí la festa solidària 'Music for Food and Toys' amb l'objectiu de recollir menjar i joguines per a les persones desafavorides. La jornada està organitzada amb el grup The Band i l'empresa Marbys i oferirà actuacions de música en directe, passeigs en cavall i poni, inflables i una exhibició de salts i figures amb els alumnes de l'escola d'hípica. Els productes i diners recaptats es destinaran íntegrament a l'ONG Confiança Solidària.

Els interessats podran participar portant una joguina i menjar. Tots ells podran triar d'entre diferents opcions pensades per a un ampli ventall d'edats, però amb la intenció de ser una jornada per viure en família. Hi haurà la música en directe de The Band que oferirà revisions de clàssics de The Beatles, Supertramp, Dire Straits, Rolling Stones i Elvis Presley, l'actuació del mag Magicuri i l'espectacle de bombolles de Dídac López. També es podrà veure pallassos, inflables i pintacares de la mà de Dinamiks, entre moltes altres activitats.

La recaptació que s'aconsegueixi es destina a la ONG Confiança Solidària, creada fa tres anys en veure l'empobriment de moltes famílies de classe mitjana i amb l'objectiu de donar un cop de mà per revertir aquesta situació.

L'hípica de Can Caldés és un club esportiu i social que ofereix una gran varietat de serveis i activitats vinculades al món del cavall, amb escola d'hípica per a nens i adults i l'organització de concursos de salt i de doma.

Una altra pota d'aquesta iniciativa és l'empresa Marbys, fabricant d'additius per a l'indústria alimentària, especialment per al sector de la pesca.

El grup musical The Band és la darrera peça d'aquesta proposta solidària i són els creadors de l'associació 'Music for food' adreçada a cobrir necessitats alimentàries. Per Nadal eixamplen el projecte solidari a 'Music for food and Toys' per oferir també joguines a les famílies empobrides.

La jornada començarà a les onze del matí i s'allargarà fins més enllà de les cinc de la tarda, quan està previst fer el sorteig de la tómbola solidària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.