L'equip de govern i la CUP, únics grups del ple que aproven a l'Observatori


Temes relacionats

Cugat.cat s'endinsa en les últimes dades de l'Observatori Sociològic ( 9/feb/14)

El 58'1% dels ciutadans veu Sant Cugat com una ciutat bastant segura ( 6/feb/14)

Els santcugatencs aproven la tasca de l'Ajuntament amb un 5'9 ( 6/feb/14)

Equip de govern i CUP aproven; PP, PSC i ICV suspenen, segons l'Observatori ( 6/feb/14)

Equip de govern i CUP aproven; PP, PSC i ICV suspenen, segons l'Observatori ( 6/feb/14)

L'Observatori Sociològic marca que el 53% dels ciutadans estalvia a finals de mes (30/oct/13)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un ple municipal

Imatge d'arxiu d'un ple municipal

L'equip de govern, amb un 6,4, i la CUP, amb un 5, són els dos únics grups del consistori que aproven en la darrera onada de l'Observatori Sociològic, corresponent a l'octubre passat. Els santcugatencs, en canvi, suspenen la tasca dels grups municipals del PP, el PSC i ICV-EUiA. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha aconseguit un 6,7.

L'enquesta no ha preguntat directament als enquestats sobre la tasca del grup municipal de CiU, sinó que els ha demanat una valoració sobre el govern municipal. L'equip liderat per Mercè Conesa aprova amb un 6,4, la mateixa dada que al juliol passat.

L'altra formació amb representació al ple que aprova és la CUP. La formació dels regidors Guim Pros i Ignasi Bea obté un 5, la mateixa qualificació que en la darrera onada en què es va preguntar sobre els grups municipals, corresponent al setembre de 2013.

Per contra, els ciutadans suspenen la tasca feta al consistori de la resta de grups municipals. ICV-EUiA, que en l'última ocasió es va quedar a les portes de l'aprovat (4,9), obté ara un 4,6. El PSC treu un 3,6 i baixa quatre dècimes amb relació a la darrera qualificació. El PP és el grup que obté la nota més baixa, amb un 2,2, i baixa set dècimes respecte l'última onada.

Coneixement i nota de l'alcaldessa
El grau de coneixement de l'alcaldessa que té la ciutadania enquestada és d'un 82%, tres punts percentuals per sobre de l'última mostra al juliol passat. Mercè Conesa aprova amb un 6'7, una nota una dècima inferior a l'obtinguda a la darrera enquesta. L'alcaldessa obté tres dècimes més que l'equip de govern que ella mateixa lidera.

Autors de l'estudi
Les dades de l'Observatori Sociològic s'han fet públiques aquest dimarts. Elaborat per l'Institut Opinòmetre, el treball es basa en una mostra de 1.000 habitants majors de 17 anys. Les entrevistes es van fer via telefònica entre el 29 d'octubre i el 10 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.