L'alcaldessa marca reduir encara més l'atur com el repte pendent de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

L'alcaldessa, Mercè Conesa, situa la reducció de l'atur a Sant Cugat per sota del 8% com el principal repte que l'equip de govern no ha aconseguit assolir durant aquest mandat, 'malgrat els esforços'. Tot i així, Conesa ha destacat durant l'entrevista al 'Línia directa' el manteniment de les polítiques de suport social com a principal fita del govern local.



Conesa diu ser conscient que un 8,2% d'atur és una xifra baixa respecte a altres poblacions, però ha assegurat que mentre hi hagi persones en situació d'atur a la ciutat hi haurà 'feina per fer'.

Aquesta és la seva principal preocupació, ha dit Conesa, però també ha destacat altres projectes que s'hauran de reforçar durant el proper mandat i que 'no s'ha fet prou' com el civisme respecte a la recollida d'excrements de gossos i el foment de l'ús de la bicicleta.

Mercè Conesa

En el tema de la bicicleta es podia fer més. Aquest ha de ser un dels punts forts del proper mandat, incrementar l´ús de la bicicleta.


Més enllà de les assignatures pendents del mandat, Conesa ha destacat el manteniment de les polítiques de suport social com a principal fita de l'equip de govern.

Mercè Conesa

Haver pogut incrementar els ajuts a les persones grans, la teleassistència, les beques menjador i mantenir les escoles bressol. El repte més important era mantenir les polítiques de suport social.


Segons Conesa, mantenir aquests ajuts ha estat el principal repte del mandat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.