L'alcaldessa marca reduir encara més l'atur com el repte pendent de Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Societat

Publicat el 30/mar/15 per Anna González

L'alcaldessa, Mercè Conesa, situa la reducció de l'atur a Sant Cugat per sota del 8% com el principal repte que l'equip de govern no ha aconseguit assolir durant aquest mandat, 'malgrat els esforços'. Tot i així, Conesa ha destacat durant l'entrevista al 'Línia directa' el manteniment de les polítiques de suport social com a principal fita del govern local.


MIRA-HO A CUGAT TV

Conesa diu ser conscient que un 8,2% d'atur és una xifra baixa respecte a altres poblacions, però ha assegurat que mentre hi hagi persones en situació d'atur a la ciutat hi haurà 'feina per fer'.

Aquesta és la seva principal preocupació, ha dit Conesa, però també ha destacat altres projectes que s'hauran de reforçar durant el proper mandat i que 'no s'ha fet prou' com el civisme respecte a la recollida d'excrements de gossos i el foment de l'ús de la bicicleta.

Mercè Conesa

En el tema de la bicicleta es podia fer més. Aquest ha de ser un dels punts forts del proper mandat, incrementar l´ús de la bicicleta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Més enllà de les assignatures pendents del mandat, Conesa ha destacat el manteniment de les polítiques de suport social com a principal fita de l'equip de govern.

Mercè Conesa

Haver pogut incrementar els ajuts a les persones grans, la teleassistència, les beques menjador i mantenir les escoles bressol. El repte més important era mantenir les polítiques de suport social.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons Conesa, mantenir aquests ajuts ha estat el principal repte del mandat.