Collserola commemora el Dia Europeu dels Parcs amb activitats gratuïtes


  • Comparteix:

El Parc Natural de la Serra de Collserola forma part de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona / Foto: Premsa Sant Cugat

El Parc Natural de la Serra de Collserola forma part de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona / Foto: Premsa Sant Cugat

El Parc Natural de la Serra de Collserola se suma aquest cap de setmana a l'agenda d'activitats gratuïtes per commemorar el Dia Europeu dels Parcs. L'espai natural acull una passejada nocturna per descobrir ratolins, un taller per escoltar el cant dels ocells i una exposició per conèixer la diversitat de papallones autòctones. En total, la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona organitza una cinquantena d'activitats per promoure un ús responsable, equilibrat i sostenible dels seus 12 parcs.

La primera de les activitats al Parc de Collserola tindrà lloc aquest divendres i consisteix en una passejada nocturna per descobrir ratolins, musaranyes i talpons. Dissabte al matí, es farà una nova passejada, aquest cop per escoltar les veus dels ocells que habiten el bosc. Finalment, dissabte i diumenge es podrà visitar una exposició sobre les diverses espècies de papallona autòctones.

Totes les activitats són gratuïtes i tindran lloc al Centre d'Informació del Parc Natural de la Serra de Collserola i els seus voltants.

El Dia Europeu dels Parcs commemora la declaració dels primers parcs nacionals europeus a Suècia, realitzada el 24 de maig de 1909.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.