Una santcugatenca, a la final europea d'oratòria i lideratge en anglès


  • Comparteix:

Tufano, al centre, amb altres membres de la secció local de l'entitat / Foto: Facebook Sant Cugat Toastmasters

Tufano, al centre, amb altres membres de la secció local de l'entitat / Foto: Facebook Sant Cugat Toastmasters

Betsey Tufano, membre del Toast Master de Sant Cugat, representarà l'Estat espanyol a la final mundial del campionat d'oratòria i lideratge en llengua anglesa que tindrà lloc a la ciutat nord-americana de Las Vegas, a l'agost. El club santcugatenc, fundat al 2014, és un punt de trobada de santcugatencs i persones d'arreu de la comarca que practiquen discursos i organitzen xerrades al voltant de l'oratòria i el lideratge.

Fundada al 1924, Toast Master és una organització sense ànim de lucre nascuda a Illinois, Estats Units, i que avui dia compta amb presència a 126 països d'arreu del món. Des de fa un any, Sant Cugat té una delegació que manté reunions periòdiques on es pràctica l'oratòria i s'organitzen diverses activitats al voltant d'aquesta disciplina.

La membre de la secció santcugatenca Betsey Tufano ha estat la guanyadora de la competició d'àmbit català i estatal i ara competirà al torneig internacional que tindrà lloc aquest estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.