Worldcoo aconsegueix la millor puntuació del certificat B Corp a l'Estat espanyol


  • Comparteix:

Imatge de Worldcoo i B Corporation

Imatge de Worldcoo i B Corporation

La plataforma de micromecenatge solidari Worldcoo, amb fundadors de Sant Cugat, ha aconseguit el certificat B Corp i s'ha posicionat com l'empresa de l'Estat espanyol amb millor puntuació. Les empreses B Corporation destaquen per aportar 'un punt de vista positiu' sobre una nova manera de fer negocis, gràcies al compliment voluntari d'alts estàndards de transparència, responsabilitat i comportament.

B Corp és una certificació nord-americana que s'està implantant ara a tot Europa com un estàndard en la certificació independent d'empreses socials. Actualment, hi ha 1.307 companyies amb aquest distintiu a 41 països que cobreixen un total de 121 sectors.

Worldcoo
Worldcoo és una empresa social que ofereix un nou canal de recaptació de fons per a projectes d'alt impacte social a través de la inclusió d'un 'widget' solidari de donació en el procés de compra de les empreses de comerç electrònic compromeses. La companyia, que va néixer a Sant Cugat, uneix els conceptes 'fundraising' i 'crowfunding' solidari per pal·liar el problema de la manca de finançament públic de les ONG i generar impacte social positiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.