Cal Temerari ofereix xerrades, debats i cursos en la seva nova programació


  • Comparteix:

Cal Temerari ja funciona a tota màquina

Cal Temerari ja funciona a tota màquina

Cal Temerari estrena programació d'activitats dimarts que ve i inclou, entre la vintena de propostes, una xerrada del portaveu de la CUP David Fernàndez i l'escriptor Santiago Alba i un debat electoral amb les principals forces que concorren al 27S. La programació, que s'allarga fins al desembre, també ofereix un curs de la història de Sant Cugat a través de les lluites socials.

Programació
La primera activitat que acollirà l'espai autogestionat del carrer de la Plana de l'Hospital és la mostra fotogràfica 'Caminant entre temps. Sense por', d'Amanda Bernal, que recull el procés d'obres de Cal Temerari i que es podrà veure des de dimarts que ve.

Dimecres que ve serà el torn de presentació del llibre '¿Podemos seguir siendo de izquierdas? (Panfleto en si menor)', a càrrec dels seus autors, Santiago Alba i David Fernàndez.

El dimecres 23, Cal Temerari acollirà un debat electoral previ a les eleccions al Parlament on participaran les principals forces que concorren als comicis.

Ja a l'octubre, el dia 2, tindrà lloc la 10a Jornada de Solidaritat amb el Poble Palestí a Sant Cugat. El dimecres 7, un representant del Cercle Català de Negocis i l'economista i número 3 a la llista de la CUP per Barcelona Josep Manel Busqueta participaran en un debat on es posarà sobre la taula el model econòmic de la Catalunya independent.

L'espai autogestionat servirà per acollir més presentacions de llibres, com 'De la fàbrica a la revolta', de Marc Santasusana (10 d'octubre); 'Maternidades Subversivas', de Maria Llopis (20 d'octubre); 'Anatomia d'una ruptura', de Xavier Díez (24 d'octubre); 'La revolta que viurem', d'Ivan Miró (4 de novembre) i 'L'alternativa socialista', de Michael A. Lebowitz (19 de novembre).

Cursos
Per inscriure's als cursos que ofereix Cal Temerari, cal ser soci de l'espai. Els interessats podran apuntar-se a un curs de preparació per a l'examen del nivell D de català i a un d'aplicació de la pràctica marcial als principis de la no-violència. També s'hi impartiran classes extraescolars de robòtica per a infants i joves i un curs sobre la història de Sant Cugat a través de les lluites socials.

Espai d'autoformació
L'espai d'autoformació té la voluntat de respondre les inquietuds de coneixement dels usuaris de Cal Temerari, a través de llibre i mitjançant la discussió col·lectiva. Així, per exemple, de l'1 d'octubre al 12 de novembre, al llarg de set de sessions, s'establirà un grup de lectura sobre el llibre 'L'alternativa socialista', de Michael Lebowitz.

Hi haurà dos grups de lectura més, un sota el títol 'Con voz propia', on es reflexionarà a partir d'articles en clau de gènere, i un altre sobre el pensament del filòsof Antonio Gramsci.

Les activitats de Cal Temerari es poden consultar al web de l'espai i a través de l'aplicació mòbil, disponible per a Android a Google Play.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.