El Programa de Garantia Juvenil amplia la franja fins als 29 anys


  • Comparteix:

El programa vol fomentar l'ocupació juvenil / Foto: Localpres

El programa vol fomentar l'ocupació juvenil / Foto: Localpres

Ja estan obertes les inscripcions al Pla Garantia Juvenil, impulsat per la Unió Europea (UE), que acaba d'ampliar a 29 anys la franja d'edat de persones que se'n poden beneficiar. Sant Cugat forma part del projecte des de la seva adhesió al juliol i, per ara, hi figuren 34 persones inscrites.

Les persones interessades en aquesta iniciativa destinada a persones que no han finalitzat els estudis reglats, que han abandonat els estudis en algun moment de l'itinerari acadèmic i també estudiants acabats d'obtenir la titulació universitària. La seva actuació segueix tres eixos: formació, pràctiques laborals, ofertes de feina i accés a l'emprenedoria.

El govern espanyol ha ampliat l'edat que permet accedir als beneficis d'aquest programa que, en un principi, estava limitat a joves de fins a 24 anys. Aquest canvi vol reduir la taxa d'atur a la franja d'entre 25 i 29 anys, que actualment està situada en més del 28%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.