El nou curs arrenca amb 140.000 euros en millores als centres educatius


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha invertit 140.350 euros en millores als centres educatius de cara a l'inici del nou curs escolar. Aprofitant les vacances d'estiu, els treballs s'han efectuat a centres com les escoles Gerbert d'Orlhac, L'Olivera, Pins del Vallès, Pi d'en Xandri i l' escola bressol Tricicle, entre d'altres.

Escola Gerbert d'Orlhac: ampliació de les voreres del pont de Victor Hugo perquè sigui accessible per als vianants i les bicicletes. L'obra té un cost estimat de 18.000 euros.

Escola l'Olivera: remodelació dels banys de l'escola, substitució dels tancaments i canonades d'aigua i connexió de desaigües. El pressupost de les obres és de 7.500 euros.

Escola Pins del Vallès: adequació de la sala del laboratori a fi de crear una aula nova per a un nou grup d'ensenyament i remodelació dels lavabos de la planta baixa de l'edifici principal. Millora de l'accessibilitat de la sortida i adequació per utilitzar-la com a via d'evacuació en cas d'incendi. Les obres tenen un cost aproximat de 15.000 euros. Pendent d'acabar.

Escola Pi d'en Xandri: reposició de les rajoles de la cuina. Pressupost de 1.000 euros.

Escola Bressol Tricicle: reposició de les rajoles de la cuina

Totes aquestes intervencions les ha dut a terme la brigada municipal.

Altres escoles: L'Ajuntament ha pintat els espais interiors de l'Escola Joan Maragall, de l'Escola Pins del Vallès, de l'Escola Turó de Can Mates, de l'Escola d'Art, de l'Escola Bressol la Mimosa (pendent d'acabar), de l'Escola Bressol Cavall Fort (pendent d'acabar) i de l'Escola Bressol el Niu. Les intervencions les ha dut a terme l'empresa Insyte Instal·lacions i el pressupost és de 97.850 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.