Més de 5.000 persones passen per les activitats del Petits! Grans! Llibres!


  • Comparteix:

Prop de 5.000 persones han participat a la 6a edició del festival cultural de la infància Petits! Grans! Llibres!, segons l'Institut de la Infància, organitzador de la iniciativa. El festival va arrencar el 14 de novembre, però el gruix d'activitats s'ha concentrat aquest cap de setmana. Enguany, l'escenari de les activitats ha estat el Mercantic i no el Claustre del Monestir, un canvi d'ubicació del qual els organitzadors diuen estar 'satisfets'.

El festival Petits! Grans! Llibres! ha repetit 'l'èxit' de participació' i ha exhaurit les entrades, tot i el canvi d'espai. De cara a les properes edicions, l'Institut de la Infància demana sumar esforços amb l'Ajuntament, la Diputació de Barcelona i la Generalitat perquè aquest festival sigui un referent al país. La directora de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein, ha fet una crida perquè totes les administracions sumin forces per engrandir el festival de cara a la propera edició.

Verónica Brostein

És un bon moment, ara falta crear una estructura sòlida de treball conjunt amb tècnics, l'Ajuntament i el Mercantic. També amb la Diputació i la Generalitat per fer que el festival pugui créixer i establir-se a la ciutat.


Tot i que Bronstein ha admès que enguany l'organització del festival ha estat més complicada, el festival ha aconseguit xifres d'assistència similars a l'any passat. La directora ha assegurat que han crescut les famílies santcugatenques que han participat per primera vegada en les activitats i s'ha consolidat el públic d'arreu de Catalunya. Els pares i mares veuen el festival com una experiència molt enriquidora per als seus fills.

Pares i mares

Vam pensar que era adient venir en un espai com aquest perquè estimula els nens. / Integren lectura, música... i això m'interessa molt per al meu fill.


A més d'una àmplia mostra de llibres, la programació ha sumat una vintena d'activitats aquest cap de setmana. Un concert de Lucrecia i l'espectacle del mag Edgard han estat les més buscades, tot i que també hi ha hagut tallers gastronòmics, titelles i conta-contes. Els infants aplaudeixen aquestes activitats complementàries.

Nens

He escoltat un conte on hi havia uns animals en una granja amb un granger dolent. / És com estar mirant un llibre, però augmentat. / El que més m'ha agradat ha estat el taller de cuina.


L'Institut de la Infància té un local propi i està pendent d'establir un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.