La Festa Major de la Floresta tindrà lloc el segon i tercer cap de setmana de juliol


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Festa Major de la Floresta 2015

Imatge d'arxiu de la Festa Major de la Floresta 2015

La Floresta comença a escalfar motors per a la Festa Major, que enguany se celebrarà el segon i tercer cap de setmana de juliol. Durant sis dies el districte acollirà activitats per a tots els gustos que posaran l'accent en la proximitat i les propostes florestanes. Activitats emblemàtiques com les Olimpíades Bandarres, el Cercatasques i la baixada d'andròmines compartiran cartell amb la segona edició de la fira de la cervesa i la 33a Cursa de la Floresta.

El tret de sortida el donarà el tradicional pregó el divendres 15 de juliol, després del concert de la Coral. Vinculat al pregó, i després de l'èxit de l'edició de l'any passat, se celebrarà la 2a edició de la fira i festa de la cervesa. L'activitat creix en nombre i superfície i, per aquest motiu, l'organització s'està plantejant traslladar-la al parc del sociosanitari.

Els plats forts del primer cap de setmana seran les Olimpíades Bandarres que l'any passat van acollir més de 100 persones de 10 col·lectius, la 33a edició de la cursa de la Floresta i una tarda de teatre i art al casino del districte que vol posar en valor l'esperit creatiu de la Floresta.

Com explica el membre de l'entitat El Senglar Cultural, organitzadora de la festa, Xavi Tercero, enguany s'ha fet una crida perquè els florestans proposessin activitats per a la festa que ha tingut molt bona resposta. Segons Tercero, el criteri de selecció de les activitats és 'de proximitat'. Ho ha dit durant el consell de barri del districte.

Xavi Tercero

Vam fer una crida d'activitats i propostes per Festa Major i n'hem rebut una allau. Volem agrair a tots els veïns la seva implicació i explicar que el criteri de selecció és un criteri de proximitat: volem donar valor a la cultura i les propostes de la Floresta.


Les activitats continuen el segon cap de setmana amb el tradicional Cercatasques i la Nit Jove, programades pel divendres 22. Dissabte començarà amb tallers infantils, el concurs d'escacs a la plaça de l'estació i el concurs de paelles. A la tarda, torna la Baixada d'Andròmines amb el mateix recorregut que l'any passat i el ball de Festa Major.

La fi de festa la protagonitzaran la cantada d'havaneres i el rom cremat, després d'un dia intens amb la festa de l'escuma, el cus-cus popular i la migdiada popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.