Pantaleó porta avui a la plaça d'Octavià el seu debut, 'Reina Victòria'


  • Comparteix:

Pantaleó, en una foto promocional / Foto: Joana Arribas

Pantaleó, en una foto promocional / Foto: Joana Arribas

La banda de pop Pantaleó, amb els santcugatencs Gerard de Pablo i David Curto, protagonitzarà aquest dimarts un dels primers concerts de la Festa Major amb la presentació del seu primer llarga durada, 'Reina Victòria' (Petits Miracles). La plaça d'Octavià serà l'escenari, a dos quarts d'onze de la nit, del segon concert de la formació a la ciutat després de la seva estrena al Casal TorreBlanca.

En plena gira per tot el país, el grup defensarà a l'Espai d'Arrel el seu primer disc, que porta el nom del conegut personatge santcugatenc. El nom de Pantaleó no és l'única connexió local del disc, ja que les vivències personals viscudes a Sant Cugat pel cantant i compositor Gerard de Pablo flueixen en diversos temes, especialment a 'Strauss'. És un concert on no faltaran els singles de presentació 'Moustaki' i 'Yhumi', ni tampoc altres peces més tranquil·les, com 'Martí' i 'Rita, Rock i Imagine', ni la psicodèlica 'La tanca'.

El concert d'aquest dimarts serà el primer de 'full band' de Pantaléo aquest estiu, després d'una gira en què la formació ha apostat per l'acústic. Ho explica el guitarrista David Curto.

David Curto

Ens fa especial il·lusió poder ensenyar el que és Pantaléo i el 'Reina Victòria', amb la banda al complert tots cinc, a Sant Cugat.


Pantaleó tornarà a Sant Cugat, el 9 de setembre, en el festival Vincles i telonejant Joan Miquel Oliver. Fins llavors, la banda, guanyadora del Premi Joventut 2014 del Sona9, té en cartera una gira que la portarà al Grec (15 de juliol), a l'Altacústic (22 de juliol) i a Es Claustre de Maó (7 d'agost).

Pantaleó són Gerard de Pablo (veu i guitarra rítmica), Jordi Masana (baix), Santi Ciurans (bateria), Txus Costalago (teclats) i David Curto (guitarra elèctrica).





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.