La caseta del CPA obre portes amb una mostra de gastronomia i ball andalús


  • Comparteix:

Exhibició de ball andalús a la caseta del CPA

Exhibició de ball andalús a la caseta del CPA

La caseta del Centro Popular Andaluz (CPA) ha obert les portes aquest dimarts amb una exhibició de ball andalús i una àmplia oferta gastronòmica. El president de l'entitat, Antonio Rodríguez, ha animat tots els ciutadans a gaudir de la Festa Major i de les activitats culturals i gastronòmiques d'aquest espai.



Dimecres
Les activitats continuaran aquest dimecres a partir de les onze del matí amb actuacions musicals i un dinar popular amb gastronomia andalusa i catalana. A la una del migdia, l'entitat rebrà la visita dels Bastoners, que ballaran i faran repicar els seus bastons. Tot seguit, a dos quarts de tres de la tarda, serà el torn de l'actuació musical de Katy Olivares.

Dijous
El CPA celebra enguany 39 anys, una efemèride que centrarà l'atenció del pregó, que es pronunciarà aquest dijous a dos quarts de vuit de la tarda. La festa continuarà amb les actuacions del Grup Mediterrània a les vuit, de la coral d'Aula de So a les nou i de Jesús Sumariva a les deu. La gresca s'allargarà fins a les dues de la matinada amb música tradicional andalusa i de moda perquè tothom balli.

Divendres
La dansa serà la protagonista en la quarta jornada de festa de la caseta. A les set de la tarda, hi actuarà l'escola de dansa Sara de Rubí, a les vuit serà el torn de l'Andança, de l'Esbart, a les nou sonarà la percussió de Batucollserola i a les deu hi haurà una ballada amb l'Associació Cultural Andalusa Aromas del Sur. A dos quarts de dotze serà el torn d'un ballet andalús a càrrec de Javier Jurado. La gresca s'allargarà fins a les dues de la matinada.

Dissabte
Les activitats del cap de setmana començaran aquest dissabte a les onze del matí amb una sessió de zumba a càrrec d'Anytime Fitness. Una hora més tard, el Grup Catalònia actuarà a la caseta i a dos quarts de tres de la tarda hi haurà un dinar amb gaspatxo i tapes andaluses a un preu de nou euros.

A dos quarts de sis de la tarda, el Centre d'Imatge Somnis farà una mostra de pentinats flamencs, que desfilaran a tres quarts de deu de la nit. A les set, torna el ball amb salsa a càrrec dels grups de ball de la formació Jesús y Amanda i, a les vuit, hi haurà una actuació musical de la Casa de Andalucía de la Llagosta. A un quart d'onze serà el torn d'una ballada andalusa a càrrec de l'Associació Flamenca Andalusa de Terrassa. Entre les onze de la nit i les dues de la matinada, la gresca continuarà amb música tradicional per a tothom.

Diumenge
Una delegació del municipi extremeny de La Haba visitarà la caseta amb motiu de l'agermanament amb Sant Cugat. Les activitats començaran a les onze del matí amb actuacions de la Coral del Hogar Extremeño de Barcelona i de Katy Olivares, i també hi haurà un dinar popular que costarà 15 euros. Tot plegat acabarà a les quatre de la tarda, però les activitats es reprendran a dos quarts de nou del vespre i fins a les onze de la nit amb la fi de festa, on actuarà Gin&Toni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.