Sant Cugat ofereix més de cent lloguers a la plataforma Airbnb


  • Comparteix:

Sant Cugat ofereix més d'un centenar de lloguers a la ciutat gràcies a la plataforma Airbnb amb un preu mitjà de la nit de 70 euros. A més del centre de la ciutat, els usuaris d'Airbnb també lloguen la seva casa a Valldoreix, Mira-sol, la Floresta i les Planes. La localització a prop de Barcelona fa de Sant Cugat un bon punt de referència per a gent que ve a Catalunya, així com pel seu ambient de tranquil·litat.

El perfil d'aquestes persones que decideixen llogar a la ciutat l'explica a Cugat.cat Francesc Abril, usuari d'Airbnb i llogater de la seva vivenda a Sant Cugat.

Francesc Abril

Són majoritàriament estudiants i ara a l'estiu també tinc demandes de gent que passa l'estiu a Barcelona.


La majoria dels usuaris d'aquesta plataforma l'utilitzen principalment pel preu, ja que l'estada a un hotel resulta molt més cara. L'experiència és molt més pròxima en ser les mateixes persones les que lloguen la seva pròpia casa. Això resulta beneficiós per a la gent que utilitza Airbnb, com el Jordi Camós, que explica la seva visió sobre el mercat.

Jordi Camós

El que m'agrada d'Airbnb és que són persones locals que lloguen la seva casa i els consells que es poden donar són molt propers.


A l'hora de buscar un allotjament, els usuaris poden escollir vivendes que puguin acollir fins a més de 16 hostes. A més, Airbnb personalitza la cerca permetent afegir altres filtres com que la reserva sigui immediata i que la casa tingui piscina, cuina, Internet, entre altres aspectes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.