La programació de la XCCP inclou més de 350 cursos i tallers entre gener i març


  • Comparteix:

Detall del cartell de la programació

Detall del cartell de la programació

La Xarxa de Centres Culturals i Polivalents (XCCP) ofereix a partir d'aquest gener més de 350 nous cursos i tallers. La programació inclou cursos de música, gastronomia, arts, noves tecnologies, benestar, creixement personal, idiomes i informàtica, així com activitats destinadas a infants i joves. Els interessats en participar en les propostes d'entre gener i març de l'any vinent, podran fer les inscripcions a partir del 13 de desembre.

L'oferta d'idiomes inclou l'alemany, l'anglès, l'italià, el català i el francès. També hi ha propostes artístiques per pintar aquarel·la, fer escultures, ceràmica, gravats i tapissos.

Com és habitual, la gastronomia és una de les protagonistes de la programació. Cuina italiana, persa, d'hivern, propostes veganes i fins i tot receptes variades amb calçots seran presents a l'Aula gastronòmica.

La música, amb 25 cursos i tallers de diferents instruments i tècniques, i la dansa amb una desena d'activitats són dos dels catorze pilars del nou programa. La informàtica i les noves tecnologies, diferents disciplines de la costura, les activitats físiques com el ioga i els pilates, la sostenibilitat, els esports i els monogràfics completen amb desenes de propostes la nova programació.

La XCCP també ha programat activitats específiques per als joves majors de 12 anys i per a infants amb cursos i tallers adaptats a les seves necessitats.

Les activitats es repartiran entre la Casa de Cultura, el Casal TorreBlanca, el Centre d'Art Maristany i Casa Aymat, el Casal del Mira-sol, el Casino de la Floresta i el Casal de les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.