Antonio Rodríguez deixarà la presidència del CPA després de 12 anys


  • Comparteix:

El president del Centro Popular Andaluz (CPA), Antonio Rodríguez, deixarà el càrrec el 12 de març, quan tindrà lloc l'assemblea ordinària, per dedicar més temps a la seva família. Rodríguez, que va entrar a l'entitat fa 20 anys i n'és president des de fa 12, ho ha anunciat aquest divendres al discurs d'inauguració dels actes del Dia d'Andalusia, que coincideixen amb el 40è aniversari del CPA. L'encara president ha subratllat del seu mandat el trasllat del centre al local del passeig de Francesc Macià i s'ha mostrat tranquil pel futur d'una entitat que, ha dit, ha de recaure en mans dels joves.

Rodríguez ha explicat a Cugat.cat que, malgrat deixar aquest càrrec, té voluntat de seguir vinculat a l'associació, encara que no sigui al capdavant. El president ha recordat que l'agrupació ha patit les conseqüències de la crisi econòmica, però que tot i així ha aconseguit tirar endavant projectes com el d'aconseguir una nova ubicació.

El responsable del CPA confia que el futur de l'entitat quedarà en bones mans.

Antonio Rodríguez

El futur de l'entitat no és Antonio Rodríguez. Em trobo bé, però no sóc el futur. El futur és la gent jove.


Rodríguez ha fet l'anunci al discurs de la cerimònia inaugural dels actes del Dia d'Andalusia, que ha tingut lloc aquest divendres a la seu del centre i ha tingut les actuacions del grup infantil de ball del CPA i d'un quadre flamenc amb Pere Martínez, Rebeca Monasterio i Marc López. La trobada ha acabat amb la tradicional copa de vi per als assistents.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha lloat la tasca de Rodríguez al capdavant del CPA.

Mercè Conesa

És una persona empàtica, que ha procurat que la presència del CPA fos important a la Festa Major. Desitjaria poder continuar amb el bon tarannà dels últims anys.


Els actes del Dia d'Andalusia continuen aquest dissabte amb un dinar de germanor per a socis i convidats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.