L'episodi de pluja deixa a Sant Cugat 102,4 litres per metre quadrat i algunes incidències


  • Comparteix:

Estat en què ha quedat l'arbre

Estat en què ha quedat l'arbre

Sant Cugat ha registrat 102,4 litres per metre quadrat de pluja acumulada la matinada de divendres a dissabte, segons el registre del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC). Les precipitacions han provocat incidències com arbres caiguts i acumulacions d'aigua, però sense ferits ni danys greus, segons els Bombers de la Generalitat i fonts municipals.

La pluja constant d'aquest divendres a la nit i la matinada ha provocat la caiguda d'un arbre que ha tallat el trànsit del carrer d'Abat Armengol a tres quarts de nou del vespre, segons els Bombers. El cos i la Policia Local s'han desplaçat al lloc de la incidència, que no ha ocasionat ferits. Els Bombers també han notificat la inundació d'uns baixos al número 16 de Benet Cortada i l'entrada d'aigua al pàrquing del número 20 de Carles Riba. L'avís d'aquestes inundacions s'ha produït entre les nou i les deu del vespre, quan s'ha registrat més intensitat de precipitacions, com advertia el SMC.

Les precipitacions també han col·lapsat un col·lector al passeig de Valldoreix, han obert un forat per l'esfondrament del clavegueram al carrer de Joan XXIII i han fet caure algunes branques als carrers de Santiago Rusiñol i la Rambla del Celler, segons fonts municipals.

El telèfon d’emergències 112 de Catalunya ha rebut fins a les vuit del matí 24 trucades des de Sant Cugat, una de les ciutats que més acumulació d'aigua ha registrat. Els Bombers de la Generalitat han actuat a l'Àrea Metropolitana Nord en 86 serveis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.