Més d'un miler de persones consolida el Corpus Christi a Sant Cugat


  • Comparteix:

La celebració del Corpus Christi ha aplegat aquest diumenge unes 1.200 persones en la tradicional processó sobre la catifa de flors i l'ou com balla. Els organitzadors donen per consolidada aquesta festa religiosa en honor al Sagrament de l'Eucaristia, que es va recuperar a Sant Cugat el 2012. La jornada ha començat amb una missa a l'església de Sant Pere d'Octavià i ha seguit amb una processó pels Jardins del Monestir.

El mossèn Carles Cahuana ha explicat a Cugat.cat quin és l'objectiu que persegueix la parròquia.

Carles Cahuana

Comencem a consolidar aquesta tradició, que durant molts anys s'havia fet per gairebé tots els carrers de la ciutat. Aquesta n'és la gran riquesa.


La catifa de flors, que es va començar a muntar dissabte, ha arribat als 14 metres de llargada. Un dels membres de la comissió de la festa, Jordi Avellaneda, ha explicat que aquest any han participat més voluntaris en l'organització.

Jordi Avellaneda

És el primer any que s'ha demanat a la parròquia fer inscripcions a les misses. Ja hi ha una comissió organitzadora i creiem que amb tants voluntaris la catifa ja està consolidada.


Per primera vegada han participat en aquesta tradició els Geganters de Sant Cugat, que han tancat la jornada amb un ball a la plaça d'Octavià per celebrar els 30 anys de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.